Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
1.990 Ft

Az AKU-PRESZ  (Su-jok) gyűrű a szervezet gyógyítója ujjainkon keresztül.

Ez a gyűrű az akupunktúra modernizált ága, mely az ősi kínai elemeket vegyíti a nyugati orvoslás ismereteivel, amit egy korai professzornak köszönhetünk (Park, Jae Woo).

Az AKU-PRESZ módszer segítségével energetikai szinten a betegség okára lehet hatni, segít a fogyókúrában, méregtelenítésben, ízületi problémák kezelésében.

Elérhetőség: Raktáron

Akupresszúrás gyűrű színes

1.990 Ft
Kapható választék:
Választható színek:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az AKU-PRESZ (Su-jok) gyűrű a szervezet gyógyítója ujjainkon keresztül.

Ez a gyűrű az akupunktúra modernizált ága, mely az ősi kínai elemeket vegyíti a nyugati orvoslás ismereteivel, amit egy korai professzornak köszönhetünk (Park, Jae Woo). Az AKU-PRESZ módszer segítségével energetikai szinten a betegség okára lehet hatni, segít a fogyókúrában, méregtelenítésben, ízületi problémák kezelésében.


Ez a speciális fémből készült eszköz elfér a kulcstartódon, a pénztárcádban, vagy az íróasztalodon. Bármikor előveheted és használhatod, mindig kéznél lehet. Nem igényel hosszú időt a vele folytatott kezelés, így mikor fáradtnak érzed magad, vagy nehezebben viseled a stresszt, esetleg épp vársz valakire vagy a buszra, kapd elő és élj a lehetőséggel. 

Nincs más dolgod, mint végiggörgetni az ujjaidon ezt a gyűrűt, mely az összes idegvégződést, az ízületeket és valamennyi energiapályát stimulálja, így a tested által felhasználható energia keletkezik. Majd tartsd két tenyered között és görgesd, úgy hogy tenyered minden pontján érezd a gyűrű szúró nyomását. Pár perc múlva zsiborog és felmelegszik a tenyered, ujjaidban felgyorsul a vérkeringés, mintha maga az élet térne vissza beléjük.

Fürdés után a lábujjaidat és talpadat is kezelheted vele, így könnyedén megszűnik az egész napos munka okozta lábsajgás és fáradtság. Harmonizáló hatása révén, remek nyugtató is, így mindenkinek ajánlott egy nehezebbnek ígérkező tárgyalás, vagy vizsga előtt!  


KÉZ UJJAI

Hüvelykujj                     Immunrendszer
Mutatóujj                       Nyirokrendszer
Középső ujj                    Keringés
Gyűrűs ujj                     Hormonrendszer
Kisujj                             Emésztés és szív

Általános gyengeség esetén az összes ujjon és lábujjon használd a gyűrűt. Stressz esetén a középső és a gyűrűs ujjon görgesd fel és le.
Naponta háromszor néhány percig alkalmazva harmonizálhatod és beállíthatod az optimális energia szintet. Ujjanként 1-1 perc!

LÁB UJJAI

Öregujj                           Máj, lép, hasnyálmirigy
Második ujj                      Gyomor, savháztartás
Középső ujj                     Kötőszövet
Negyedik ujj                    Epehólyag
Kisujj                              Vese és húgyhólyag


Származási hely: PRC
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére