Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
9.990 Ft

 

Ezek a természetes ásványból készült masszírozók segítik az egészség megőrzését és a mindennapos arcápolást.

Az ásványok más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki, és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. Ezek a rezgések és az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében és a megelőzésben.

 

Elérhetőség: Raktáron

Ásvány arc-és Gua sha masszírozó

9.990 Ft
Kapható választék:
:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Jáde:

A jáde kiválóan alkalmazható vesebántalmak és hólyagproblémák ellen. Nemcsak a sav-bázis háztartást, hanem a vízháztartást is egyensúlyban tartja. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen is. A jáde erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Hasznos információk az ásvány roller és a Gua Sha használatáról:

Ismételje meg az egyes mozdulatokat kb. 10-szer minden egyes nap, erős nyomással, de ne húzza meg a bőrt! A bőrpír normális jelenség (a véráramlás serkentésének jele), és csak néhány percig tart. A folyamatos használat javítja a bőr feszességét és fényességét.

Kérjük, legyen óvatos a szemkörnyéki területeken! Ne használja a Gua Sha-t az orrcsonton, azonban a szemöldök és arccsonton nyugodtan!

Előfordulhat, hogy a masszírozás során kitüremkedés keletkezhet, mely nem más, mint a felgyülemlett kalcium, ezt el kell masszírozni!

Gua-Sha masszírozási útmutató:

Az arcon:
A homlokon, és az arcon, nyakon a nagy felülettel függőleges és oldalirányú simító mozdulatokat végzünk nem túl erősen, minimum 1 percig és maximum 10 percig.

A szervezet általános karbantartása:
A nagy íves felületet helyezze a füle mögé és onnan ívben a nyakán simítsa végig a válláig, ezt a mozdulatot ismételje minimum 5 percig a bal oldalon, majd ismételje meg a jobb oldalon is!

Talpmasszírozás:
A nagy íves felülettel a talp teljes felületét kezeljük és a legérzékenyebb pontokat a három masszírozó pont egyikével helyileg kezeljük!

Izom és ízületi fájdalmak:
A fájó ízület és izomcsoport teljes felületét naponta többször minimum 1 percig masszírozzuk a nagy íves felülettel, ha vannak bekötött gócpontok, akkor azokat a 3 pont egyikével próbáljuk fellazítani!

Arcmasszírozó roller útmutató:

1. Tisztítsa meg arcát a mindennapi rutinjának megfelelő szokásos módon!

+ Tipp: Mossa át arcát bambusz faszén szappannal, hogy sima és puha felületet kapjon masszírozás előtt! (Lásd: Kiegészítő termék)

2. Vigye fel kedvenc arcápolási termékét a roller kisebb vagy nagyobb felületére!

3. Kezdjen el belülről kifelé masszírozni. (Az évek múlásával a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik. Ennek elkerülése érdekében érdemes a masszírozási irányt az alábbiak szerint elvégezni. Fontos, hogy a bőrt mindig a felső/külső irány felé „mozgassuk”).

4. Dolgozza át az arc, a nyak és a szemkörnyék területét az előbb említett módszerrel.

5. A masszírozási idő 5-10 perctől akár 30 percig is tarthat!

6. A masszázs végén eszközét tisztítsa meg! Ne használjon vegyszert! Folyóvizes átmosást alkalmazzon!

Származási ország: PRC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére