Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
4.990 Ft

Csakra álomfogó sor!

Különleges, csakra színekkel készített álomfogó sor, mely egyedi dekoráció lehet a lakásban,  a kocsiban, a kertben, vagy bárhol, ahol Önnek tetszik!

Elérhetőség: Előrendelhető

Csakra álomfogó sor

4.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Mit érdemes tudnunk a csakrákról?

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erő központjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. 

A 7 csakra: 1. Korona csakra  (színe a lila), 2. Harmadik szem csakra (színe az ibolyakék és fehér) , 3. Torok csakra (színe a kék), 4. Szív csakra (színe a zöld és a rózsaszín), 5. Napfonat csakra (színe a sárga), 6. Szakrális csakra (színe a narancs) , 7. Gyökér csakra (színe a vörös).

Mi az álomfogó/álomcsapda?

Az álomfogó, vagy más néven álomcsapda az észak-amerikai indián kultúrában terjedt el. Maga a csapda egy különleges, kézzel készített tárgy, melynek alapja egy fűzfa karika. A karika köré hálót fűztek. Ezután szent tárgyakkal díszítették őket. Tollakat és gyöngyöket használtak hozzá, hogy minél színesebb és mutatósabb legyen.

Az álomfogót az ágy fölé érdemes akasztani, hogy elűzze a rossz álmokat! A hiedelem szerint a rossz álmok és az ártó szellemek csapdába esnek a hálóban, a jók pedig áthaladnak rajta.

Mérete: 70 cm hosszú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére