Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
4.290 Ft

A Csikung vagy röviden Csi-golyók célja a szellem frissülése, az egészség megőrzése, a test ellenálló képességének növelése.

 A golyó átmérője: 4,5 cm.

 

Elérhetőség: Raktáron

Csikung golyó nagy

4.290 Ft
Kapható választék:
:
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A csi-kung golyóról: A csi szó jelentése : levegő, légzés, fuvallat. A hagyományos kínai felfogásban mindenfajta energiát a csi szó jelöl. A világegyetemet a mindent betöltő energia, a kozmikus lélegzet hatja át. A kung szó pedig erőt, szeretetet, gyakorlatot jelent.

A csi-kung golyóknak még két érdekes hatásuk van : a vibrációs és a hanghatás. A golyó belső üregében ugyanis egy kisebb golyó,és egy kúp alakú spirál helyezkedik el, és a tenyérben lévő pörgetéskor ez a szerkezet rezgésével vibrációt idéz elő, és kellemes hangot ad. A két golyó más-más frekvencián ad hangot, az egyik mélyebb jin, a másik egy magasabb jang hangot. Ennek a hangnak élettani hatása van. A fül az idegrendszeren keresztül összeköttetésben áll a test minden részével. Így lehetséges az, hogy a golyók hanghatásuk révén vitalizálnak, aktivizálnak és energiát adnak, valamint harmonizálják használójuk környezetét.

Felülete: zománcozott

Csomagolása: 2 golyó egy díszített dobozban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére