Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
9.990 Ft

BIAN kő Gua Sha Masszírozó / Fésű!

A Bian kő a legősibb „gyógyító”, melyet a kínai gyógyászat már évezredek óta ismer.
Az akupunktúra és akupresszúra a Bian Gua Sha masszírozó és nyomás pontjait vette át.

A kínai TCM (Traditional Chinese Medicine) a kínai kormány által felállított kutató csoport, mely az ősi gyógymódokat kutatja, és elismeri a módszer hatásosságát!

Elérhetőség: Raktáron

Gua Sha masszírozó

Szín
Piros
9.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Bian kő a legősibb „gyógyító”, melyet a kínai gyógyászat már évezredek óta ismer.

Az akupunktúra és akupresszúra a Bian Gua Sha masszírozó és nyomás pontjait vette át.

A fém akupunktúrás tű megjelenése és a nyugati világban történő gyors elterjedése a háttérbe szorította, főleg kereskedelmi okokból (rendszeres kezelésekért több pénzt lehet kérni), míg a Bian kőből készült Gua Sha egy „öngyógyító” eszköz melynek használata nagyon egyszerű, így szinte mindenki tudja alkalmazni otthonában.

A kínai TCM (Traditional Chinese Medicine) a kínai kormány által felállított kutató csoport, mely az ősi gyógymódokat kutatja, és elismeri a módszer hatásosságát!

A Bian kőben több mint 30 féle nyomelemet azonosítottak (Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, Na, stb.) melyek létfontosságúak szervezetünk számára.

A bőrön és fejen végzett „kaparás” a kővel ezeket a nyomelemeket bejuttatja a szervezetbe.
A használat közben a kő két különböző sugárzással segíti a folyamatokat, az infravörös sugárzás a kő természetes sajátossága, és a „kaparás” alatt a kő ultrahang sugárzása is felerősödik.

A fésűvel kombinált Gua Sha már a modern TCM fejlesztése, mely több fajta a Bian kőből készült nyomó és kaparó formából kialakított professzionális használatra is kialakított „szerszám”!

A Bian kőből készült Gua Sha fésű és masszírozó nagy előnye, hogy egy teljes masszás elvégezhető, olaj, krém vagy púder nélkül és mégsem fog irritációt érezni! Ezért bárhol használhatja, amikor jólesik!

Rendszeres használata segíthet minden olyan problémán, melyekre akupunktúrás és akupresszúrás kezeléseket ajánlanak! Például, nyaki és váll fájdalmak, fejfájás és migrén, depresszió és stressz csillapítására stb.

 


 

Használata:

A fejen:
A haj fésülése és a fejbőr „kaparása” csökkenti a hajhullást, segíthet a haj újranövesztésében és serkenti a vitalitást az egész szervezetben!
A fésülés mindig a fejtetőről indul, négy irányba: előre, hátra, jobbra és balra minden irányba minimum 1 percig és maximum 10 percig!

Az arcon:
A homlokon, és az arcon, nyakon a nagy felülettel függőleges és oldalirányú simító mozdulatokat végzünk nem túl erősen, minimum 1 percig és maximum 10 percig.

A szervezet általános karbantartása:
A nagy íves felületet helyezze a füle mögé és onnan ívben a nyakán simítsa végig a válláig, ezt a mozdulatot ismételje minimum 5 percig a bal oldalon, majd ismételje meg a jobb oldalon is!

Talpmasszírozás:
A nagy íves felülettel a talp teljes felületét kezeljük és a legérzékenyebb pontokat a három masszírozó pont egyikével helyileg kezeljük!

Izom és ízületi fájdalmak:
A fájó ízület és izomcsoport teljes felületét naponta többször minimum 1 percig masszírozzuk a nagy íves felülettel, ha vannak bekötött gócpontok, akkor azokat a 3 pont egyikével próbáljuk fellazítani!

A tok színe: piros

 

Egy videó azok számára akik tudnak angolul! 

A képen látható masszírozó testtérkép a csomag része!

  

Származási ország: Kína

Anyaga: BIAN kő

Figyelmeztetés: Mivel ez a fésű / masszírozó természetes kőből készült, ezért durva külső behatásra, leejtésre eltörhet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére