Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
Menü

ÖKO szivacs

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
990 Ft
Ha Ön valóban törődik családja egészségével és próbálja megóvni környezetét a vegyszerek káros mellékhatásaitól, akkor itt a megoldás!

Leírás és Paraméterek

Az ÖKO szivacs egy különleges polimerből készült „melamin” ,mely vízzel érintkezve üveg keménységű mikroszkopikus méretű szemcsékké alakul ,mely kíméletesen távolítja el a szennyeződést a felületről! Kerámia főzőlap, sütő, rozsdamentes háztartási eszközök, üveg, tükör stb. - csak törölje át a vizes szivaccsal és utána egy mikroszálas kendővel vagy papírtörlővel törölje szárazra és kész! Műanyag padlóról, kerámia lapról, csempéről és fürdőszoba berendezésről leviszi a cipő és egyéb tárgyak okozta nyomokat, vízkövet, szappan lerakódást! Ha a zuhany fülkéjének üvege elhanyagolt, akkor több alkalom kell, hogy az üveg teljesen foltmentes legyen!

Szőnyeg foltjainak eltávolítására is kiváló, főleg ha azonnal kezeli a foltot!

Az autón könnyen eltávolítja a bogarakat a szélvédőről és a fényezésről, újjá varázsolja a viasztól matt fényezést és természetesen az ülések bőr felületét és a kárpitokon keletkezett nehezen eltávolítható foltokat is segít megtisztítani!

Ahol csak óvatosan használja!
Bőrön, műbőrön és egyéb puha festett felületeken óvatosan használható, figyeljen oda, hogy ne nyomja erősen! Falon, lakkozott fán ne használja, mert mattul a lakkozott felület és a szín!

A szivacs használat közben fogy, mint egy radír, egy szivacs kb. 2-3 nagyobb takarításra elegendő!


Mennyiség: 3 darab/csomag.

Made in PRC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kövess minket Facebookon!