Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
1.500 Ft

Elég a fázós ujjakból! A kapacitív kesztyűnek hála a téli mínuszokkor sem kell levennünk a kesztyűnket, hogy használjuk az okostelefonunkat, táblagépünket akár a sípályán is!  

Tegyük fel, hogy pár hónapja feszítünk büszkén a legújabb okostelefonunkkal, már éppen begyakoroltuk a legbonyolultabb kétujjas és háromujjas kombókat, amikor beköszönt a tél, és meglepődve tapasztaljuk, hogy a hidegben már egy hívás felvétele is problémát okoz.

Mi viszont kesztyűs kézzel bánunk a problémával – a kapacitív kesztyűnek hála, fázós ujjak nélkül mobilozhatunk!

Elérhetőség: Raktáron

Kapacitív kesztyű

Szín
1.500 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Elég a fázós ujjakból! A kapacitív kesztyűnek hála a téli mínuszokkor sem kell levennünk a kesztyűnket, hogy használjuk az okos telefonunkat, táblagépünket akár a sípályán is! 

Méretet (férfi, női), színt, a menüből válasszon!

A kesztyű 2 vagy 3 ujja kapacitív tehát bármelyiket tudja használni szabadon!

Tegyük fel, hogy pár hónapja feszítünk büszkén a legújabb okos telefonunkkal, már éppen begyakoroltuk a legbonyolultabb kétujjas és háromujjas kombókat, amikor beköszönt a tél, és meglepődve tapasztaljuk, hogy a hidegben már egy hívás felvétele is problémát okoz. Akik annak idején jók voltak fizikából, rögtön rávágják, hogy ennek az az oka, hogy az ujjunkkal ellentétben a hagyományos pamut vagy szövet kesztyűnk nem vezeti a statikus elektromosságot, így a kapacitív kijelzővel rendelkező érintőképernyős készülékek nem érzékelik az érintést. Mi viszont kesztyűs kézzel bánunk a problémával – a kapacitív kesztyűnek hála, fázós ujjak nélkül mobilozhatunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére