Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
Termékek Menü

Legyen hatásos a fogyókúrád, egyél "vizet"!

2015. 07. 05. 16:19:00

Legyen hatásos a fogyókúrád, egyél "vizet"!

A fogyókúrák nagy problémája, hogy soha nem lakunk jól, valamint a folyadék és rost bevitel sem optimális!
Most, hogy már másodszor csinálom a C9 kúrát az FLP csomagjával, és semmilyen negatív hatást nem érzek, elgondolkoztam, hogy miért is más ez, mint az eddigi diétáim, amiket próbáltam. Előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok diéta "mániás", nem szeretek éhezni, szeretek jókat enni!
Természetesen rövidtávon azért tudok áldozatot hozni, ha tudom, hogy lesz eredménye.

A C9 program első két napja az, amely "áldozatot" követel. Ezért én mindig hétvégén kezdem, mert az a leginkább stresszmentes időszak, és mivel akkor azt csinálok amit szeretnék, ekkor a legkönnyebb számomra túllendülni a holtpontokon.
Általában délután 4-5 óra között leszek nyugtalan, nem igazán éhes, de erős hiányérzetem van. Ilyenkor elvonulok olvasgatni, vagy egy kis délutáni alvás is segít.

Az első két nap az aloé géllel, kapszulákkal, és a lite porból készült koktéllal gyorsan véget ér, a következő hét nap az, amit úgy kell végigcsinálni, hogy ne legyen igazán hiányérzetünk, a napi egyszeri étkezést valóban élvezni tudjuk, és lakjunk jól vele!

Na itt jön be az egyél "vizet" módszer ami sokat segít! Mielőtt azt gondolnátok, hogy beleőrültem a fogyókúrázásba, tisztázzuk, hogy miről beszélek. Én a 9 napos kúrát a második naptól kiegészítem, egy speciális "tészta" családdal köretként. Ezek minden formában hozzáférhetőek, széles metélt, spagetti, penne, rizs, melyek a konyjak gyökér őrleményéből készülnek!

Ez az a természetes anyag, amit az élelmiszer ipar már régen használ, mint természetes sűrítőt. A japánok kezdtek el tésztát csinálni belőle, mert a készterméknek a víztartalma 93% és a maradék 7% növényi rost, ami segít a bélrendszer tisztításában!
A kalória tartalma csak 9 kalória / 100 gramm (ami egy adag).


Ez a köret két problémát old meg egyszerre! Alacsony kalóriájú köret, mely ugyan azt az élményt nyújtja, mint a normál tészta / rizs köretek, de fogyasztás után úgy 6 órán keresztül jóllakottság érzetet okoz, így elkerülhető a délutáni nassolás, és nem leszünk idegesek.
Elsőre a rizst próbáltam, egy zöldséges, húsos rizottót készítettem. Az eredmény egy laktató, finom egytálétel lett, melynek a kalória tartalma 400 kalória lett, és nem voltam éhes utána egész délután. Este mivel bőven a napi kalória limiten belül voltam, bátran ehettem gyümölcsöt, de a végén 15 deka cseresznyével tele lettem, így a napot 750 kcal körül zártam, és nem éheztem!

Részletesen reggeli: lite por vízzel 92 kcal, ebéd: rizottó, konyjak rizzsel 400 kcal, este: 150 gramm cseresznye 100 kcal , természetesen az elmaradhatatlan aloé gél 2 deciliter 140 kcal, és még 3 eszpresszó feketén 9 kcal. Szóval, egy nap alatt a teljes kalória bevitel 741 kcal volt, és remekül éreztem magam.
Természetesen a szokott napi vitaminokat ugyan úgy szedtem mint előtte, mivel nagyon fontos, hogy azok ne fogyjanak kritikus szint alá!
Ha te is szeretnéd kipróbálni ezt a fogyókúrát, a "tésztát" itt találod meg: 

http://www.jinjang.eu/fogyokura-81

Ha a C9 (kilenc napos indító) program, és azt követő F.I.T. 1 és F.I.T. 2 is érdekel hívd tanácsadónkat: 
Nagy Kati 06 30 9672469 
E-mail: pekikati@gmail.com

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Blog
blog comments powered by Disqus
CIB bank