Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!

Miért a MORINGA? MORINGA Oleifera a csodafa! (SUPER FOOD)

Miért a MORINGA? MORINGA Oleifera a csodafa! (SUPER FOOD)

ECOCERT, EU bio certificate: IN-2017-95261-Z-63144-2017

Összegyűjtöttem, hogy miért érdemes a MORINGA levélport fogyasztani mint általános multivitamint!

Először is, szinte minden benne van ami segíthet a modern kor hiánybetegségeinek és immunrendszeri zavaroknak a megszüntetésében! Nem kell ezer fajta kapszulát, tablettát szednie, megterhelni fölöslegesen emésztőrendszerét.
A MORINGA levélport akár salátára szórva, vagy levesbe, ételbe keverve is elfogyaszthatja.
Én személy szerint kb. 1 deci feloldva iszom napi kétszer, az elsőt éhgyomorra.

Amikor elkezdtem a témával foglalkozni, magam is meglepődtem, hogy évtizedes leírások találhatóak (a nyugati szakirodalomban) a MORINGA levélporról, és egyértelműen pozitívak a visszajelzések, pedig meglepően széles kör számára ajánlják a fogyasztását. Indiában a védikus gyógyításban emberemlékezet óta használják.

Komoly projektek indultak Afrikában és a világ elmaradott részein, mivel könnyű termelni, frissen fogyasztható és nagymértékben segít a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz!

Ez egy lista a fontosabb hatóanyagokról, összehasonlítva az egyéb élelmiszerekkel, ez a friss levélre vonatkozik, a fagyasztással szárított és ultra-finomra őrölt levélpor négyszer többet tartalmaz.

7x annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs
4x annyi béta karotint, mint a sárgarépa
3x annyi vasat, mint a spenót
4x annyi kalciumot, mint a tej
3x annyi káliumot, mint a banán
több rost van benne, mint a zabban

A SUPER FOOD egyik legfontosabb mérőszáma az ORAC érték, mely a termék antioxidáns kapacitásának képességét jelzi!
Az amerikai USDA szerint , (mely a bio minősítésekért is felel) az ajánlott napi ORAC érték melynek benne kellene lennie napi táplálkozásunkban, 3000-5000 egység között mozog.
A Moringa ORAC értéke: 157600 µmol TE (egység) / 100 gramm , egy adag (2 gramm) ORAC értéke 3152 egység !

Egy felsorolás, hogy milyen problémák esetén ajánlják a MORINGA levélpor fogyasztását, természetesen, még egészségesen megelőzés képen lenne a legelőnyösebb fogyasztani!

A Moringát vérszegénység, szívritmuszavar, ödéma, ízületi problémák, gyulladások, reuma, asztma, cukorbetegség, epilepszia, gyomor- vagy bélfekély, hasmenés, bélgörcsök, szívproblémák, pajzsmirigyproblémák, bakteriális-, gombás-, vírusos- és parazita okozta gyulladások esetén ajánlják.

A Moringát ugyanakkor a szexuális funkciók megerősítése, a spontán természetes fogamzás, az immunrendszer megerősítése, a szoptató anyák tejtermelésének a serkentése érdekében is használják. Egyre több visszajelzés érkezik, hogy Moringa fogyasztás mellet, megnő a terhesség esélye.

A problémával küzdő párok esetén mindkét partnernek ajánlott a fogyasztása, az életképes spermiumok számát és minőségét is javítja!

Zavarba ejtően széles az a terület melynek problémáira válasz lehet a MORINGA levélpor rendszeres szedése.

Hosszas tárgyalások után egy olyan termelőt választottunk, melynek saját, a Himalája lábainál elterülő bio ültetvénye van és saját maga dolgozza fel a legmodernebb technikával a helyszínen.


Ez garantálja a minőséget, természetesen s cégnek minden minősítése megvan, és részt vesz a FAIR TRADE mozgalomban is, mely a hely farmerek megélhetését biztosítja. A video bemutatja önnek a céget, ültetvény és a filozofiát, szánjon rá néhány percet, megéri!

 

Remélem azt itt talált információk hasznosak számodra, és te is adsz egy esélyt, hogy megtapasztald a MORINGA erejét!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére