Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
Termékek Menü

Mondd, te is úgy érzed, hogy a gyógyszeripar teljesen hülyének néz téged?

Mondd, te is úgy érzed, hogy a gyógyszeripar teljesen hülyének néz téged?

Nézem a tévét, illetve nem is, mert reklám megy! Egyszer csak felkapom a fejem, valami vérhígítóról van szó. Nemrég olvastam egy tanulmányt, hogy mire kell vigyázni, ha valaki vérhígítót szed, és a lista elég hosszú volt! 

Mondd, te is úgy érzed, hogy a gyógyszeripar teljesen hülyének néz téged?

Nézem a tévét, illetve nem is, mert reklám megy! Egyszer csak felkapom a fejem, valami vérhígítóról van szó. Nemrég olvastam egy tanulmányt, hogy mire kell vigyázni, ha valaki vérhígítót szed, és a lista elég hosszú volt! Gyógyszerek, étrend kiegészítők és tevékenységek hosszú sora, amelyek nem javasoltak, vagy tiltottak a vérhígító szedése alatt!

Az elmúlt 30 évben, a vérhígítókat csak orvosi felügyelet mellet lehetett szedni. A reklám lényege, hogy összehasonlít két vérhígítót, és persze a győztes az olcsóbb, mivel folyamatos szedésre ajánlják szívproblémák megelőzésére!

Ha valakinek van kedve, olvasson utána, hogy eredetileg miért alkalmaznak vérhígítókat, és miért csak orvosi felügyelet mellet szedhető!

Ezek szerint most a patikákban, több különböző vérhígítót árulnak recept nélkül, szinte mintha vitamin lenne, a mellékhatások ismertetése nélkül, tisztán a profit maximalizálása érdekében!

Legyél tudatos vásárló, nézz utána, mit szedsz és miért, egészséged megőrzése érdekben! Ne feledd az egészség a legnagyobb kincs, és te felelsz érte!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
CIB bank