Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
2.990 Ft

Miért különleges a -ion karkötő mágnessel? 

A karkötő évekig megtartja a negatív Ion termelő képességét.

A negatív iont termelő ásványok germánium, turmalin, bio kerámia, a karkötő anyagába vannak integrálva, mely magas minőségű orvosi szilikon!

A karkötő 2000 -ION/CM3 állandó sugárzására képes. A karkötőbe integrált mágnes hatása a már jól ismert minőségi mágneses karkötők erősségének felel meg! A negatív ion karkötő tehát kombinálja a már ismert karkötők hatásait és a szinergia által felerősíti azokat!

Választható színek: Fehér, Fekete, Világoskék, Piros, Rózsaszín

Elérhetőség: Raktáron

Negatív ion karkötő mágnessel

Szín
2.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Miért különleges a negatív ion karkötő mágnessel? 

A karkötő évekig megtartja a negatív ion termelő képességét.

Más termékekkel ellentétben a negatív iont termelő ásványok germánium, turmalin és bio kerámia a karkötő anyagába vannak integrálva, mely magas minőségű orvosi szilikon!

A karkötő 2000 -ION/CM3 állandó sugárzására képes.

A karkötőbe integrált 2 orvosi célra is használt mágnesek hatása a már jól ismert minőségi mágneses karkötők erősségének felel meg!

A negatív ion karkötő, ami kombinálja a negatív ion és mágnes karkötők hatásait és a szinergia által felerősíti azokat!

Mérete állítható így mindenki hordhatja.

Milyen hatásuk van a negatív töltésű ionoknak?

Egy erdei séta során, vagy egy nyári zápor után frissnek érezzük a levegőt. A negatív töltésű ionok általában bőségesen megtalálhatóak a természetben. A tengerparton, a vízeséseknél, az erdőkben a levegő negatív ion koncentrációja sokszorosa a pozitív ionkoncentrációnak, ezért érezhetjük magunkat frissebbeknek ilyen helyeken. Fordított a helyzet a működő elektromos eszközöknek köszönhetően, mint például a rádiótelefon, vagy a városi környezet számos elektromos berendezése esetén, amik pozitív töltésű ionokat kibocsátó források. Ezek túlsúlya sok embernél az egészség romlását okozhatják.

Milyen hatása van a mágneseknek?

A mágnesességnek többek között fontos szerepe van a regenerálódásban és sejtmegújulásban, illetve fájdalomcsillapító hatása is bizonyított, külön kiemelve a hátfájás, derékfájás, vagy húzódás néhány típusát. Serkenti a vérellátást, és ily módon hozzájárul a gyulladások csökkenéséhez. Az orvosok sportolói sérülések esetén is rendszeresen alkalmazzák.

A vér mikroszkopikus képe 1 óra viselés után:

  

A baloldali a már rendezett, így jobb oxigén és tápanyag szállítási képességgel rendelkező vért mutatja! A különbség jól látható! A

Karkötő mérete: 15-23 cm között beállítható!

A doboz tartalma: 1db karkötő 2 mágnessel
Választható színek: Fehér, Fekete, Világoskék, Piros, Rózsaszín

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2016. 08. 30. -
Bár én elég skeptikus vagyok, soha nem hittem ilyen dolgokban. Én a karkötőt 2016. 07. -tól hordom. Én nagyon migrénes vagyok főleg a menses előtt, hideg-meleg front. De eddig (2016.08.30.) egyszer volt egy enyhe fejfájásom. Általában havi átlag 2-3 migrén volt jellemző.
Az oldal tetejére