Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
990 Ft

Egységára: 330 Ft/db, Kiszerelés: 3 db

Ha Ön valóban törődik családja egészségével és próbálja megóvni környezetét a vegyszerek káros mellékhatásaitól, akkor itt a megoldás!

Elérhetőség: Raktáron

ÖKO szivacs

990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az ÖKO szivacs egy különleges polimerből készült „melamin” ,mely vízzel érintkezve üveg keménységű mikroszkopikus méretű szemcsékké alakul ,mely kíméletesen távolítja el a szennyeződést a felületről! Kerámia főzőlap, sütő, rozsdamentes háztartási eszközök, üveg, tükör stb. - csak törölje át a vizes szivaccsal és utána egy mikroszálas kendővel vagy papírtörlővel törölje szárazra és kész! Műanyag padlóról, kerámia lapról, csempéről és fürdőszoba berendezésről leviszi a cipő és egyéb tárgyak okozta nyomokat, vízkövet, szappan lerakódást! Ha a zuhany fülkéjének üvege elhanyagolt, akkor több alkalom kell, hogy az üveg teljesen foltmentes legyen!

 

 

Szőnyeg foltjainak eltávolítására is kiváló, főleg ha azonnal kezeli a foltot!

Az autón könnyen eltávolítja a bogarakat a szélvédőről és a fényezésről, újjá varázsolja a viasztól matt fényezést és természetesen az ülések bőr felületét és a kárpitokon keletkezett nehezen eltávolítható foltokat is segít megtisztítani!

Ahol csak óvatosan használja!


Bőrön, műbőrön és egyéb puha festett felületeken óvatosan használható, figyeljen oda, hogy ne nyomja erősen! Falon, lakkozott fán ne használja, mert mattul a lakkozott felület és a szín!

A szivacs használat közben fogy, mint egy radír, egy szivacs kb. 2-3 nagyobb takarításra elegendő!


Mennyiség:
3 darab/csomag.

Származási hely: PRC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére