Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
990 Ft

Illatosított olvasztható viasz / Tarts

Ez a különleges viasz kocka, a teamécsessel működő olaj párologtatok számára kifejlesztett olvasztható illatosított viaszból készül.
1 doboz 8 kockát tartalmaz, egy kocka 10-12 órát párolog!

Előnye, hogy nem kell vizet önteni alá, sokkal lassabban párolog, és ha a melegítő gyertya kialszik, a viasz újból megszilárdul így biztonságos. 14 illat kapható jelenleg!

Viaszkocka

990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Illatosított olvasztható viasz / Tarts 

Ez a különleges viasz kocka, a teamécsessel működő olaj párologtatok számára kifejlesztett olvasztható illatosított viaszból készül. Előnye, hogy nem kell vizet önteni alá, sokkal lassabban párolog, és ha a melegítő gyertya kialszik, a viasz újból megszilárdul így biztonságos és cserélhető, ha épp másik illat illik a pillanatnyi hangulatunkhoz.Egy doboz 8 kockát tartalmaz, egy kocka 10 -12 órán keresztül párologtatható!

Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül! A megolvadt viasz forró, ne tegye olyan helyre, ahol kis gyermek elérheti! Soha ne öntsön vizet a viaszra!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2016. 11. 28. -
Én még most akadtam erre a termékre egy vásárban. Nagyon jó, egyenlőre még csak a Boldog karácsony illatot vettem, de kifogok próbálni még többet. Csak ajánlani tudom.
Az oldal tetejére