Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!

Én és a pikkelysömör (Psoriasis)

Az elmúlt 15 évem a pikkelysömöröm tünetmentesítéséről szólt! Azt tudomásul vettem, hogy ez egy életre szóló probléma és valószínűleg egy immunrendszeri betegség, de az állandóan pergő plakkokkal, állandó viszketéssel és a levakarás után fennmaradó sebekkel, nagy fényes piros területekkel, melyekről a szőr is eltűnt, nem tudtam megbarátkozni, nagyon zavartak.

Nekem a két könyökömön, egyik térdemen, a fülem mögött, a tarkómon és a hajas fejbőrön alakult ki. Ezért, főleg nyáron, még amikor a legjobb állapotban voltam is, akkor is minden ismerősöm megjegyezte vagy célzott rá.

Folyamatosan bújtam a gyártók, exportőrök oldalait Ázsiától Ausztráliáig, hozattam az új, ígéretesnek tűnő termékekből mintát, minden, az Európában ismert, és az általam talált összes kúrát kipróbáltam az elmúlt 15 évben, de egyik sem hozott áttörést. A tünetek csak időlegesen csökkentek. Ha volt is hatása, általában csak a kiszáradást sikerült megakadályozni, de a plakkosodás megmaradt, ahogy a leáztatás után a jellegzetes pirosas, elvékonyodott bőr is.

Úgy másfél éve a szokásos termék-kutatás során egy számomra ismert gyártó Kínából, ajánlott egy krémet pikkelysömörre, mely gyógynövény alapú és nem kell hozzá külön plakk lazító sem. Rendeltem belőle mintát, arra gondoltam, hogy egy próbát megér, bár nagyobb eredményeket a 15 év próbálkozásai után nem reméltem.

Először, 4 hét használat után csináltam egy képet, ez a bal könyököm, amin még mindig látszik halványan a folt, de 15 év után először kezd annyira regenerálódni, hogy a szőr is elkezdett visszanőni.

Megjegyzésként, naponta kétszer használtam az első 3 hétben, mert lelkes voltam az eredménytől, de utána néha este elfelejtettem, vagy elutaztam egy napra és nem vittem magammal, ezért nem tudtam használni, és így sem jött vissza a plakk.

Aki hasonló problémával küszködik, az biztosan tudja, hogy mekkora eredmény ez! Ezért is ajánlom jó szívvel mindenkinek, aki még nem talált rá megoldást! Felhasználói vélemények, részletek itt: A termék oldal, klikk!

Up date: Ma egy éve 2016. 03.04. kezdtem el használni és még mindig tünetmentes vagyok!!!!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére