Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az olad követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
5.990 Ft

Egységára: 59,9 Ft/ db, Kiszerelés: 100 db

A kolosztrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat.

Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

Elérhetőség: Raktáron

Kolosztrum

5.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A kolosztrum a szülést követő néhány napban az anyában termelődő előtej. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej.

A kolosztrum nemcsak az embernél, hanem az emlősök másik csoportjánál, a teheneknél is megtalálható. A kolosztrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára. Egyetlen kémiai laboratórium sem képes az anyatejhez hasonló táplálék megalkotására, nem beszélve a még értékesebb kolosztrumról.

A tehéntől származó kolosztrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, ám negyvenszer nagyobb koncentrációban.

Bizonyítást nyert, hogy a kolosztrum magas immunglobulin tartalma hatékonyan támogatja a szervezet immunrendszerét.

Segíthet a tejcukor (laktóz intolerancia) feldolgozásában is!

Ajánlott napi adag: 2-4 tabletta (14mg-28mg IgG).

1 doboz: 100 rágótabletta 700 mg/tabletta

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Származási hely: PRC

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2020. 08. 26. -
Nagyon jó, egy hónap után az édesanyámon és az unokámon is látszik a hatás! Mindketten immunrendszeri problémákkal küzdenek sajnos.
Az oldal tetejére