Barion Pixel
Felhasználó élmény fokozása érdekében az oldal cookie-kat használ!
Az oldal követi az új 2018. 05. 25-én hatályba lépett EU-s adatvédelmi irányelveket és szabályokat!
5.990 Ft

Zen kert fekete-ezüst Buddhával!

zen a buddhizmus egyik központi eleme. Eredeti jelentése: a tudat koncentrációja. 

A Buddhizmus manapság az egyik legismertebb vallás a világon. Buddha tanításai alapján jött létre és rendkívül nagy népszerűségnek örvend. 

A buddhisták szerint, ha Buddha szoborhoz imádkozunk, megszerezhetjük a belső elégedettséget. Békét nyer elménk, szívünk és lelkünk egyaránt.

Ha meditációs gyakorlatokat végzünk, gondolataink megtisztulnak, megtalálhatjuk a magabiztosságot és legyőzhetjük félelmeinket is.
Meditálás után könnyebben tudunk figyelni/összpontosítani a valós világ dolgaira.

Zen-kert talp mérete: 22 cm x 16 cm

Buddha szobor mérete: 12 X 8 cm

Zen kert fekete/ezüst Buddhával

5.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

zen a buddhizmus egyik központi eleme. Eredeti jelentése: a tudat koncentrációja. Valódi, mélységes csend, zavartalan meditáció.

zen-kertben csak sziklák vannak, a sziklák körül apró kavicsok, kőzúzalékok és homok. Ezekből a homogén felületekből „építenek” szigeteket. Gereblyével készítenek különböző formájú vizet imitáló hullámvonalakat. Az apró kavicsok, illetve a homok által szimbolizált mozdulatlanná merevedett “víz” az örökkévalóság jelképe, önmagunk megismeréséhez vezető út, a meditáció segédeszköze. Életünk minden pillanata döntések sora, melyek az adott pillanatban valamilyen irányba visznek minket és mindig ott a lehetőség egy újabb döntésre, változtatásra. Ennek felismerésében, az utak megtalálásában, és a döntések meghozatalában nyújtanak segítséget a távol-keleti buddhisták, titokzatosan néma Zen-kertjei. Segítenek belső nyugalmunk, lelki egyensúlyunk megtalálásában.

Ha igazán szép és tartalmas ajándékot szeretne, akár magának, akár szeretteinek, ez tökéletes választás!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére